De astazi sunt Razva…punct ro!

Trebuie sa recunosc ca nu imi plac schimbarile bruste sau dese. Sunt suficient de lenes si comod incat sa nu produc asemenea “tulburari” in propria-mi viata, sau in viata celor din jurul meu.

Totusi cateodata esti “constrans” sa iei anumite decizii, cum a fost si decizia de a trece de pe domeniul razva.info la noul domeniu razva.ro. De ce .ro si nu .info? Din multe motive… In primul rand deoarece toata lumea ma intreba “razva punct cum? Punct info? Sigur nu punct com sau punct ro?”. Al doilea motiv sunt motoarele de cautare. Cat timp continutul unui site este in limba romana, Google prefera domeniile .ro; si cum eu scriu 99.9% in limba materna…ei…uite ca trec si eu pe .ro.

“Pai cum?! Si ce se intampla cu razva.info?! Abea ne obisnuisem cu el!” Dragii mei…si eu ma obisnuisem cu el insa mai bine acum decat mai tarziu, cand poate un alt Razva se va gandi sa isi insuseasca razva.ro. Totusi razva.info nu va “disparea in neant”. El va fi “parcat” ca alias al domeniului razva.ro, deci oricine va accesa razva.info va fi redirectionat catre razva.ro.

Sincer imi pare extrem de rau sa “renunt” la vechiul domeniu, chiar daca el va continua sa existe si sa “duca” la mine. Pt. posteritate, folosesc domeniul razva.info incepand din 17.05.2005, orele 02:37:59. Cei 3 ani si jumatate au zburat…parca ieri il plateam la ENOM, mandru ca deh…trec de pe blogger.com la domeniul meu! Timpul a trecut, tehnica a evoluat; o data cu ea trebuie sa evoluam si noi.

Nu cred ca voi schimba prea curand si acest nou nume . Eram tentat sa iau roscarazvan.ro insa…e prea protocolar, mult prea serios pt. mine, chiar daca acum sunt cat se poate de casatorit sau chiar daca peste 4-5 ani cineva imi va spune “tati”.

Pentru mine si pentru voi am fost, sunt si voi fi un simplu…RAZVA(.ro)! 😀

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.