Mesaj prietenesc

Cred ca e printre putinele dati cand scriu un articol “targetat”. Mai concret, scriu un articol pt. X si Y.

Nu vreau sa dau nume, nu are rost. Poate nu te vei regasi in el. Sau poate te vei regasi… Asta nu mai depinde de mine, ci de tine.

Acest articol e “dedicat” celor care stiu prin ce am trecut si au stat deoparte. Celor carora le-am scris si nu au avut bunul simt sa dea nici macar un “beep” de “nu te-am uitat si sunt alaturi de tine”. Celor cu care mi-am petrecut mult timp fara sa vad multe.

Celor care m-au vazut, insa s-au ascuns in spatele diverselor texte de tip “asi fi langa dar tine insa acum chiar e o problema exceptionala si la mine”, “nu am bani”, “nu pot sa vin pt. ca nu ma lasa ai mei”, “am examene”, “etc”.

Celor care au ales sa ramana in spatele messengerului si a “distantei”. Celor care nu au renuntat, nici macar pentru o zi, la planurile lor. Celor care s-au ascuns in spatele “plecarilor” si a “serviciului”. Celor care au considerat ca a fi prieten inseamna a zice “la faza asta nu e de datoria mea sa te ajut, ci a parintilor tai! Ei ar trebui sa fie langa tine nu eu!”. Celor care “vor” insa nu sunt in stare sa riste. Celor care isi iubesc prea mult propria piramida ca sa recunoasca.

Celor care ar fi trebuit sa fie langa mine din datoria lor morala, etica si sociala.

Nu vreau sa inchei intr-o nota trista asa ca doresc sa multumesc celor extrem de putini care au fost langa mine. Celor care au renuntat la noptile lor pt. mine. Celor cu care discutam la 4 dimineata. Celor care au plans langa mine. Celor care au riscat pentru mine. Cei care au renuntat la banii lor pt. mine. Celor pe care cei 300km nu i-a tinut departe. Va multumesc inca o data si nu stiu daca va voi putea oferi vreodata inapoi ceva care sa compenseze gestul vostru!

1 Comment

  1. Ar fi bine ca toti care iti zic ca iti sunt cu adevarat prieteni sa si fie…dar viata te invata sa ii alegi si eu am ajuns la concluzia ca cel mai bine e atunci cand ai langa tine numai persoanele care te accepta asa cum esti si cu bune si cu rele si acele persoane care nu fug de responsabilitate si care iti ofera un umar pe care sa iti lasi capul sa dormi daca nu ai unde…asta il consider eu prieten adevarat si astia sunt foarte putini!!!Te poop ;)…Take care!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published.